30 DNÍ S KETTLEBELLS
17. ledna 2018
Už jsem se trošku i vyspal, odpočinul si, rozdýchal půlroční IT stáž, už i pustila zaschlá krev z dlaní po SFG1 semináři … tak by to chtělo novou výzvu.
Po 30 dnech s Manou a 30 dnech bez pohybu mám chuť na dalších 30 dní … co dáme?
Přece to, co teď je pro mě alfou a omegou tréninku: Kettlebells.
V příštích 30ti dnech Vám ukážu, co dělat s Kettlells, proč zrovna Kettlebells, jak složit kontinuální tréninkový plán, se kterým můžete cvičit každý den po 30 dní zasebou (nejen Kettlebells, zařadíme i hrazdu, kruhy a osu) … o kolik se zvýší síla, jak se změní vzhled a tak dále.
Můj startovní bod není od nuly. Nejsem už začátečník, mám za sebou jeden ze seminářů pořádaných po celém světě společností StrongFirst – SFG1 (kde zaplatíte neskutečný peníze a i přesto Vám můžou na konci prostě říct pápá a nedat Vám certifikaci, protože prostě nesplníte fyzické nebo technické testy).
Cílem je celkové zvýšení síly a následně i dalších aspektů, jako je flexibilita, silová vytrvalost, výbušnost a asi milión dalších „skills“, do kterých se cvičení s KB přenáší.
Ale to by nebylo konkrétní, udělejme to jednodušší – cílem bude zlepšení se v mé největší slabině: KB one hand press (jednoruční tlak s KB), kde můj momentální nejlepší výkon na slabší ruku je 26,5 Kg.
Mé další výkony:
Mrtvý tah: all time max 170Kg, (nyní 160Kg)
Vertikal Jump: 105 cm
Shyb: 32Kg
TGU: 40 Kg
Tělesná váha: 72,5 Kg
Sledujte, jak to půjde, kde přijdou krize, jak se s tím tělo vypořádá … vše na našem FB … budu dávat pravidelné updaty společně s kompletními každodenními tréninky.
Krásný den! Mějte se fajn!
Vlastní nadpis článku!
Trenéři
Partneři
Číslo účtu: 2901929131/2010, FIO Banka a.s.
Copyright © 2020, všechna práva jsou vyhrazená FitFactory Třinec.